Pagini

vineri, 30 august 2013

VOTE ME MSW!!

<div style="text-align:center;font:normal 12px/1.2 Arial,Helvetica,sans-serif;color:#000;"><iframe src="http://www.stardoll.com/ro/campaigns/miss-stardoll-world/generated-banner.php?style=3&amp;bg=1&amp;copy=2&amp;dressup=599493487&amp;id=219195251" scrolling="no" frameborder="0" border="0" width="400" height="250"></iframe><span style="color:#943F88;display:block;margin:3px 0;"><a href="http://www.stardoll.com/signup/preset/?pid=40109&gid=2" target="_blank" style="color:#943F88;">Jocuri Dressup</a> pe Stardoll</span></div>

vineri, 9 august 2013

Poza de blog

Aceasta este poza de blog facuta de mine. Va place?

Noua papusa BRIDGIT MENDLER

A aparut noua papusa Bridgit Mendler doar pentru Superstar-uri.


Papusa Gratis LPS

Intrati pe un proxy ca  justproxy.co.uk /   sau  quickproxy.co.uk

Inserați-l în bara de URL-ul  de proxy:
www.stardoll.com

Apasati enter si logati-va pe Stadoll.

Acum puteti inchide proxy-ul si duceti-va pe cont normal. 

Va trebui sa aveti o papusa ca cea de sus. 

sâmbătă, 3 august 2013

Amestecaturi de rujuri

Daca amestecatii rujul rosu cu cel crem obtineti o culoare foarte frumoasa.
Daca amestecati galben cu mov obtineti o culoare la fel de frumoasa.


Mesaj asteptat...

Am mai trimis un mesaj catre ce de la stardoll in legatura cu star blogger. Astept cu nerabdare un mesaj inapoi de bine. Daca nu, voi munci mai mult pe blogul acesta si voi mai trimite mesaje. Sunt foarte ocupati si probabil acum nu au timp de mesajul meu.
Va tin in legatura cu detaliile si bafta la orice!

vineri, 2 august 2013

Star Blogger

Star Blogger Romania

Sa fii un Blogger nu e usor. Dar sa fi un Star Blogger pe stardoll este foarte greu. Mereu trebuie sa vii cu o noutate si lucruri fabuloase ca sa scrii un articol. Star Bloggeri sunt alesi dupa cum au blogul. Este greu sa alegi pe cineva mai ales daca esti solicitat, cum sunt cei de la STARDOLL. 
Fac multa treaba ca sa mentina site-ul in picioare. Banii stransi de la Superstar si Royal sunt pusi in functiune, stransi pentru site. Cand esti Star Blogger trebuie sa prezinti un articol nou, chiar cand este dat. Trebuie sa aflii daca lumea te iubeste. Asa iti va adora articolele scriise.